کاشت مو به روش FIT چگونه است؟
کاشت مو به روش FIT (Follicular Isolation Technique) یکی از بهترین و شناختهشدهترین روش های کاشت مو در نواحی کم پشت و یا طاس سر میباشد. تکنیک جداسازی فولیکولار به صورت سرپایی و با بیحسی انجام میشود. در این روش مدرن، با استفاده از یک پانچ گرد کوچک، واحدهای فولیکولی مو را از محدودهای با موهای متراکم، به محدوده گیرنده پیوند میدهند.
نحوه کاشت مو به روش FIT
در ابتدا به وسیله پانچهایی با سوزنهای نازک، واحدهای مو یا همان گرافتها از قسمتهایی با تراکم موی بالا (مانند پشت سر و بالای گوشها) استخراج میشوند. پس از مدتی نگهداری و مراقبت از واحدهای جداشده، با استفاده از بیحسی موضعی، واحدها در محلی که از قبل توسط متخصص مشخص شده، قرار داده میشوند. از مزایای کاشت مو به روش FIT میتوان به نداشتن جراحت و خونریزی بعد از عمل و تاثیر سریع بیحسی اشاره کرد که باعث راحتی و تسریع عمل میشوند.
بهترین کاندیداها برای کاشت مو به روش FIT چه کسانی می باشند؟
به طور کلی، این روش مناسب افرادی میباشد که دارای طاسی بسیار کمی میباشند. همچنین با بهره گیری از این روش میتوان تا حداکثر 7 هزار تار مو را تنها در یک جلسه کاشت. همچنین افرادی که دارای طاسی ناشی از سوختگی و یا عمل، بیماری آلوپسی آندروژنی، طاسی کششی که به دلیل سفت بستن موها اتفاق میافتد، افرادی که وسواس کندن مو یا Trichotillomania دارند، نیز مناسب است.
مراحل کاشت مو به روشFIT
در ابتدا لازم است با مراجعه به پزشک متخصص و انجام معاینات لازم متوجه شوید که آیا واجد شرایط استفاده از روش هستید یا خیر. بنا به نظر پزشک اگر موهایی نازک دارید و یا الگوی رشد موهایتان نامشخص است، ممکن است روش FIT را به شما پیشنهاد نکنند. در نهایت اگر پس از بررسی جنس مو و پوست سر شرایط استفاده از این روش را داشتید، مطابق مراحل زیر پیش خواهید رفت:
عکس برداری از سر
در مرحله اول لازم است اقدام به عکس برداری با دوربینهای حرفه ای کنید. این کار موجب بررسی و تحلیل هرچه بهتر مناطق و خطوط رویش سر میشود و عکسها در مدارک پزشکی شما ثبت میشوند.
طراحی بخش رویش مو
در مرحله بعدی مناطق پرتراکم و کم تراکم مشخص شده و پزشک با ماژیک محدوده بانک مو و محدوده کاشت را تعیین میکند. اغلب در این مرحله تمام مو تراشیده میشود ولی ممکن است از تراشیدن بخش دریافت کننده، صرف نظر شود.
استخراج واحدهای فولیکول مو
پانچ ابزاری است که با توجه به ضخامت موی افراد، برشهایی با قطر 75/0 الی 75/0 میلیمتر روی سر ایجاد میکند. بعد از ایجاد برش، فولیکولهای زنده و سالم مو که قابلیت کاشت دارند توسط انبرهای مخصوص جراحی از بانک مو خارج میشوند. در این زمان تکنسین تعداد واحدهای خارجشده را یادداشت میکند. معمولا 1500 الی 2500 واحد فولیکولی در هر نوبت استخراج میشود.
آماده سازی و نگهداری از واحدهای فولیکولی
این بخش روش FIT از اهمیت زیادی برخوردار است و بخش زیادی از تاثیرگذاری کاشت مو به روش به این مرحله وابسته است زیرا واحدهای فولیکولی باید در محلول و دمای خاصی قرار بگیرند تا زنده بمانند. از جمله مراقبتها میتوان به هیدراته نگه داشتن واحدها و استفاده از چراغها اشاره کرد. در این هنگام یک مدت زمان نیم ساعته برای استراحت و خوردن یک وعده غذایی سبک به بیمار اختصاص پیدا میکند.
کاشت واحدهای فولیکولی
این بخش به علت نیاز به دقت بالای پزشک در کاشت واحدهای فولیکولی از حساسیت خاصی برخوردار است. باید عواملی مثل عمق زاویه قرار دادن واحد و همچنین جهت رشد مو مورد توجه قرار گیرند.
کیلینیک کاشت مو
با توجه به موارد ذکر شده در این مقاله، در مییابیم که با توجه به انواع مختلف روشهای کاشت مو که وجود دارند، انتخاب مناسبترین نوع آن، نیاز به مشورت با یک پزشک دارد. پیشنهاد ما مراجعه به وب سایت ویکی درمان است. البته قبل از انجام هر گونه کاری باید یک سری مراقبتهایی قبل از عمل انجام شود که پزشک مربوطه باید شما را از آن موارد آگاه کند.